Plantebaseret pålæg – hvordan?

Hvad skal der på brødet i stedet for forarbejdet kødpålæg?

Hjemmelavet smørrepålæg, som hummus, ærtemos og nøddepostej er at foretrække, men har du ikke tid eller lyst, til selv at lave det, findes der fine alternativer som i dag er let tilgængelige i supermarkeder og helsekostbutikker.

Streich med karry eller tomat smager fantastisk med agurk på rugbrød eller en bolle og er børnenes favorit.

Landpaté fra Naturli’ minder om en finthakket leverpostej og smager godt, med tomat, på rugbrød. Naturlig’ har et stort udvalg af vegetarisk pålæg.

Se også cancer.dk’s video for inspiration til, hvad du kan komme på brødet i stedet for forarbejdet kødpålæg:

https://www.cancer.dk/10-kampen/udfordring-3/

Billedresultat for naturli pålæg

Plantemors billede.

Billedresultat for karry streich

Billedresultat for karry streich

Billedresultat for naturli

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *