Pasta Bolognese

Pasta Bolognese med plantefars

4 personer

4 spsk. olivenolie

4 fed hvidløg

1 porre

2 gule løg

4 gulerødder

1 glas tomatsauce

2 dl plantefars (Quorn, Hälsans Kök eller Naturli’)

Frisk chili og basilikum

Salt, peber

Hvidløg, løg, porre og gulerødder (hakkede eller revne – jeg plejer at ‘skrælle’ gulerødderne i sovsen, synes det er lækkert med lange, tynde stykker) svitses i olien til det bliver lidt blødere, men stadig med bid i.
Tomatsauce og plantefars tilsættes.
Lad simre i 10 minutter og smag til med salt, peber, cayennepeber og chili efter behag.

Tilføj yndlingsgrøntsager efter lyst.

Serveres med pasta penne, spaghetti, frisk pasta, kartofler eller ris. Pynt med chili og persille eller basilikum.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *