4 personer
4 gulerødder
1 porre
2 løg
Olivenolie
1 dåse majs
2 dl finthakket spinat, frossen
3 dåser hakkede tomater
3 dl vand
3 dl vegansk fars (Quorn eller Hälsans Kök)
1/2 dl ketchup
1/2 tsk muskatnød
Salt og peber
1 dåse kokosmælk
Pastaplader, gerne fuldkorn
Gulerødder, løg og porre rives/hakkes og svitses i olien. Tilsæt majs, spinat, hakkede tomater, vand, fars, ketchup, muskatnød, salt og peber og lad simre i 10 minutter. Tilsæt kokosmælk og rør rundt. Sluk.
Læg sovs og lasagneplader skiftevis i et ildfast fad og bag ved 200 grader i 45 minutter.
Lasagnen kan laves med røde linser i stedet for vegansk fars.
Nyd lasagnen med en grøn salat.
Velbekomme!