Lasagne

4 personer

4 gulerødder

1 porre

2 løg

Olivenolie

1 dåse majs

2 dl finthakket spinat, frossen

3 dåser hakkede tomater

3 dl vand

3 dl vegansk fars (Quorn eller Hälsans Kök)

1/2 dl ketchup

1/2 tsk muskatnød

Salt og peber

1 dåse kokosmælk

Pastaplader, gerne fuldkorn

Gulerødder og løg rives/hakkes og svitses i olien. Tilsæt majs, spinat, hakkede tomater, vand, fars, ketchup, muskatnød, salt og peber og lad simre i 10 minutter. Tilsæt kokosmælk og rør rundt. Sluk.
Læg sovs og lasagneplader skiftevis i et ildfast fad og bag ved 200 grader i 45 minutter.

Nyd lasagnen med en grøn salat.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *