Grøn lasagne

Denne grønne lasagne blev en “tøm køleskab og fryser for rester-lasagne” og den smagte skønt. Her er sådan cirka hvad den indeholdt.

1/2 dl olivenolie

5 fed hvidløg

1 gult løg

1 porre

3 dl frossen grønkål

3 dl blomkålsris

2 grønne peberfrugter i lange både

2 dl plantefars (frost)

1/2 dl ketchup

2 tetrapak hakkede tomater

2 dl vand

1 dåse kokosmælk

3 tsk salt

2 tsk chiliflager

Godt med peber

Fuldkornslasagneplader

Olien kommes i en stor gryde eller wok. Hvidløg, løg og porre hakkes fint og tilsættes. Sauter på lav varme og tilsæt de øvrige ingredienser efter rækkefølgen i ingredienslisten. Lad det simre i 10 minutter. Sluk for varmen. Saucen lægges mellem lasagneplader i et ildfast fad. Bages i ovnen ved 200 grader i cirka 40 minutter.

I stedet for fars kan du bruge grønne linser som vist på billedet nedenfor.

Nydes med en salat og et glas vin.

Velbekomme og hyggeligt, du læser med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *