Blomkål med peanuts og chili

Denne blomkålsret tager ingen tid at lave. Til gengæld smager den godt.

Nydes med en salat, som tilbehør eller med fx. rispapirsruller med grønt fyld.

4 personer

Et stort blomkål

6 spsk olivenolie

6 spsk Teriaki, Tamari eller soyasauce

2 spsk sursød-sauce

1 spsk chilisauce, fx. Sriracha

1 dl peanuts

1 dl sesamfrø

Lidt salt og peber

Skær blomkålen i mindre stykker. Brug også gerne blade og stok. Blomkålen kommes på panden sammen med alle de øvrige ingredienser. Vend stykkerne jævnligt ved middel varme i 10-15 minutter. Smag til og tilsæt mere chili efter smag. Serveres rygende varm.

Velbekomme!

Blomkål med peanuts og chili

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *