Sydfynsk natur

Hverdagene hjemme hos os går ofte med madlavning, tøjvask, oprydning og rengøring. Afbrudt af leg, middagslure og i den dur. Med 3 børn er der altid noget at give sig til, noget at rive i, som man siger 🙂

Alfred på 2 år er god til at hjælpe til, og selvom det er fantastisk at være hjemme, kan de huslige sysler til tider føles en smule tunge og trivielle.

Når energien skal løftes og vi skal luftes, er der heldigvis masser af muligheder for at blive ladet op, lige uden for døren. Naturen kan noget helt særligt. Det får flere og flere øjnene op for, og i behandling af overbelastning, stress og depression, indgår naturterapi oftere, og med gode resultater.

Naturen virker afstressende på os. Vi føler os forbundet med naturen, og i den, borte fra skærme, materielle ting og hjemmets fire vægge, mærker vi os selv. Med højt til himlen og efterårets dufte, sænker roen sig. En fantastisk fornemmelse for både store og små.

Herunder billeder fra en tur i Nørreskoven på Tåsinge.

God dag og hyggeligt du læser med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *